Det finns positivitet i det negativa trotsallt!

När luften gå ur en och man gör allt för att hitta motivationen igen, men idéerna är också slut, skulle behöver få inspiration...
Men vart finner man den i denna tomhet?! Känner mig tom, men samtidigt väldigt ensam och det är nog mycket för att jag inte vill lägga min tyngd vad det nu är hos andra, för det är så snurrigt så vet inte vart jag ska börja. Pratar inte i klarspråk längre när det kommer till mig själv.
Jag var nog inte bredd på att släppa fram så mycket om mig själv och om mitt liv på så kort tid, det blev bara för rörigt inom mig igen. Men det jobbigaste är som sagt att jag inte mins, något jag grubblar på en hel del, samtidigt som man klurar på om det finns någon som egentligen står ut med hela mig trots att jag är som jag är :-)
 
Jag vet att jag kan vara  komplicerad och svår att förstå, men jag försöker att inte vara så svår. för egentligen så är jag väldigt enkel av mig ;-)
 
Ååå vet ni vad som slog mig?! Snart är det vår och sommar igen wiiihoo, för fortsätter det i den här takten så är den snart här, typ som en gris blink ;-) haha
Så det finns allt något positivt att se fram emot. och framför allt till 1 feb, då jag får ta med mina underbara brudar på Flashdance och en helg i sthlm, det ska verkligen bli så himla mysigt, längtar verkligen tills dess!
 
Det finns positivitet i det negativa trotsallt! ;-)
 
Vart ligger landet där man böjer bananerna?!