Mår himla gott!

        
 
Så sant som det är skrivet, lite kvälls pyssel!
Man lever bara en gång så varför inte våga ta chansen när det ligger framför en. 
Jag vet själv att det kan vara skrämmande och läskigt. Men vad har man egentligen att förlora på det?!
Man har egenltigen inte så mycket att förlora på det och oftast är det ju alltid värt det i slutändan!
 
Jag trodde aldrig innan om mig själv att jag skulle lyckas med så mycket som jag har gjort hittills. Och idag har jag så himla mycket mer med mig i min ryggsäck efter alla utmaningar jag har ställts inför. Idag är jag en mycket gladare och positivare tjej men som ändå fortfarande kämmar på med mycket, men har allt mer och mer börjat inse att jag är minst lika mycket värd som alla andra och idag klara jag till och med av att mer stå upp emot mig själv, jag kan säga nej oftare och jag vågar säga vad jag tycker. För varför ska jag hålla tillbaka saker och ting när mitt värde minst är lika viktigt!
 
Sen kanske inte mitt tålamod alltid är lika långvarigt som innan efter att släppt på många spärra och det är väl på både gott och ont!
Men jag mår bra och jag har verkligen hittat en form som får mig att må så mycket bättre och blir även så sjukt glad av det och det är att Träna.
För jäklar vad kul det är och framförallt så är det så himla givaden för både kropp och knopp, nu har jag dock inte kunnat tränat på en vecka igen för att halsen krånglar igen. Men hoppas på att kunna komma iväg imorgon igen :-D 
 
Vill även skryta lite, för känner mig som sagt så jäkla dukitg, för har sen i mitten på april har jag hittills gått ner 19 kg :-D
och nu äntligen har vågen börjat röra på sig igen, så har inte alls långt kvar till mitt försa delmål, bara 3 kg kvar dit :-D
Fast jag vill ner ytterligar lite till och har ett slutmål.
Och känner jag mig nöjd tidigare så kommer jag allt att stanna tidigare.
Jag tänker egentligen inte längre så mycket på vad vågen säger eller måttbandet, utan tänker mer på hur jag mår i mig själv!
Även om jag just nu varje gång som jag ställer mig på vågen och ser att det tickar nedåt så står jag och stuttsar upp och ner av glädje haha ;-)  måttbandet däremot står fortfarnade lite still men jag är som sagt glad så länge det händer något :-D
 
Annars så flyter alllt på som det ska, fast det förens nu som jag är lite ledig efter att ha jobba en massa det senaste veckorna. Och även om jag är ledig en vecka så kan jag säga att jag redan är lite rastlös, även om det är grymt skönt att bara få vara. Är så van just nu att det händer något hela tiden, men så gör det inte det nu, så håller på och kryper ur mig själv vissa stunder när jag inte orkar sitta still längre, men vad gör jag åt det då haha typ inget för kroppen skriker att den vill ta det lungt haha..
 
Så vi får väl se vad man hittar på resterande dagar ;-) 
Nu ska jag nog ta och krypa ner innan jag får för mig att jag ska göra något annat haha. för oavsett om jag inte gör något speciellt så finna man alltid något att göra.. hehe..
 
så natti natt!