sorry min dator är paj...

Är så ledsen min tystnad.  Men har inte fått ordning på min dator ännu.  Så har bara min mobil just nu och inge roligt att uppdatera bloggen via den. Men nu gör jag ett försök när jag har lite täckning och inte så mycket att göra! 😄
 
Vad har då hänt sen senast!
Jo den här tjejen har äntligen kommit igång med träningen igen med hjälp av enorm peppning från Fitnessfigthen " World of shape" kör deras Kick-Start program funkar kanon hittills.
För har hittills ett resultat på -6,5 cm i midjan och -2 kg på vågen :-D
Att vågen inte visar några jätte stora resultat just nu bryr jag mmig inte om så mycket, för måttbandet visar enorma resultat så känner mig enormt peppad och glad ändå. Men sen jag slutat med mina mediciner så har jag totalt gått ner 15 kg helt ofattbart vad mediciner gör med en, so i say never never again i hope!
 
För jag har börjat bevisa för mig själv att jag kan!
Dock har jag min vanliga tur när jag äntligen kommit igång att bli dålig så nu på några dagar blir det ingen träning, något som känns enormt frustrerande då min hjärna och kropp skriker att den vill träna. samtidigt som kroppen säger att jag behöver ta det lugnt, så nu blir det att fokusera på kostan till 110 istället i någon dag till min kropp har återhämat sig från både halsont och trött kropp. Sen blir det full spid igen!
 
Men är så otroligt tacksam för all stöttning, peppning och förslag på vad man kan göra ändå! #Fitnessfigthen är så grymma på det dom gör! Tack igen! 
 
Vad har hänt annars sen jag kom hem från USA?
Har ju varit hemma lite över en månad men känns som längre eftersom man jobbar och sliter. Men framförallt så njuter jag av att jag hittat hem till mitt eget inre, för är sjukt stolt över mig själv. 
Visst denna månadens pms har varit enorm fight. Men för att inte dra ner mig själv så har jag tränat och gjort sånt som får mig att le och skratta.
För jag orkar inte bli depp igen allt blir så negativt då haha.
Annars hoppas jag att jag snart kan nollställa datorn så man sen förhoppningsvis kan börja använda den igen! 
Nog för att det är rätt skönt att vara utan den också. Men vill ju få över alla mina bilder från kameran nån gång så jag kan få dela med mig lite mer från min resa å så :-D
 
Nej nu ska den slappis hoppa i duschen och sedan nog åka och handla lite :-D är ju ledig i 6 dagar nu och vad man ska hitta på återstår att se, men skönt att få vara lite ledig oavsett! 
Ha nu en fortsatt fin dag!  :-D
 
🌼🌸🌼 I can't not hope at something will happening if i don't take the chance!!!🌼🌸🌼