Love the life, follow your dream and be there the life take you!

Ibland stannar allt till och man måste våg ta det där beslutet som man inbland inte vågar.
Det där lilla steget som skrämmer en.
 
Ingen kan igentligen säga att det är rätt eller fel!
För ibland måste man få vara wilde and carzy, utan andras vetskap!
 
Visst det blir oftast mycket fråge täcken hos andra när det kommer upp till ytan oavsett hur man vänder och vrider på det.
Men ibland behöver man få vara tyst och ta vissa belut själv, även om många kan bli sårdae, förbryllade och rent ut sagt arga, när det väl kommer upp till ytan, just för att man vart så tyst om det.
Men det har många gånger med det att man inte vill bli påverkad i situvationen, även om andra kan tycka att man inte försöka påverka något, men oftas så har man alltid en åsikt och påverkar mer än vad tror och jag vet bara hur jag är själv vissa gånger.
 
Fast grejen är den att man blir oftast så himla glad för andras skull. Oavsett om det kan skrämma en annan just då, för att man inte alltid kan sätta sig in i denns/doms sitiuvtion om hur det var att ta vissa beslut och hur man tänker just då!
 
Jag vet att det kan skrämma en enormt, men när man väl tagit beslutet och steget så känns allt så mycket enklare, man ska följa sina drömmar, mål och chanser här i livet oavsett vad det är!
Men sen kommer det alltid finnas dom som har åsikter..
 
Visst just för stunden kan man känna sig enormt sårad och besviken, just för att man inte haft eller fått någon som helst vetskap om det, men får bara var och en smälta det så kommer dubbel glädjen fram tillslut även om situvationen skrämmer!
 
Och ibland kommer verkligheten fram till dom beslut som man länge gått och grubblat på och kommer fram till ett svar som man aldrig kunnat tro från början, ibland tar det bara lite tid att komma fram till det! ;-) <3
 
och oavsett vilka beslut man tar så tar man dom för sin egen skulle och väljer andra att vända ryggen till då så är det inte äkta vänskap eller kärlek, för oavstte beslut så kommer man ju alltid att finnas där och vara den samma även om förhållanden kan vara lite andra. visst det skrämmer men oavsett vad så komme jag alltid att finnas till 110% oavsett var jag bafinner mig!
 
 
Love the life, follow your dream and be there the life take you!
 
 

Kommentera här: